Usuari BENVINGUT/A: [iniciar sessió] Separador Cistella CISTELLA: buida [0,00€] Veure carro
CANTARELLES I RUTINES

CANTARELLES I RUTINES
ANY: 2002

5.00€
COMPRAR

AGRAIMENTS I CRÈDITS

Vull agrair l'ajuda de l'Anna Garcia (mestra d'educació infantil), que m'ha guiat amb bon criteri en aquells detalls que només coneixen els qui treballen cada dia amb els nens i les nenes. Així mateix, agraeixo els consells de totes les mestres que vàren participar al curs de l'escola d'estiu d'enguany a Bellaterra; la participació en l'enregistrament de la Sònia Santamans i l'Anna Garcia i les idees i l'ànim de la Cuca, la Bet i la Marta que, en definitiva, són les autèntiques responsables d'aquesta iniciativa.

Finalment vull dedicar aquestes cançons a tots els nens i nenes que encara avui no poden fruir d'una educació, d'una escola i de l'inestimable tasca de les mestres d'escoles bressol.INICI >> DISCOGRAFIA >> CANTARELLES I RUTINES

CANTARELLES I RUTINESPares, mares i mestres:

Cantarelles i rutines vol esdevenir una eina per facilitar l'aprenentatge de rutines i hàbits dins l'horari escolar. Amb tot, moltes de les cançons poden ser cantades perfectament en altres àmbits. Durant la composició d'aquestes cançons, m'he imaginat infinitat de situacions en les quals la música hi podia aportar aquell embolcall dolç, rítmic, senzill, proper i alegre. L'objectiu és acompanyar el creixement de la mainada amb l'entusiasme i la tendresa del primer dia. De segur que hi trobareu a faltar moments per omplir, bon senyal! I bona excusa per pensar-ne de noves i enregistrar-les.

La major part de les cançons reuneixen les característiques necessàries (ritme homogeni, sense síncopes ni anacruses, temps lent, lèxic quotidià, dicció que procura evitar paranys i elisions, nombre reduït d'estrofes, tessitura adaptada, melodies sense canvis de modalitat i evitant intervals de 5ª...) per tal que els nens de més de 2 anys les puguin cantar. Les altres són perquè les cantin els adults i els nens les escoltin.

Cantem! No ens faci por fer galls, desentonar, perdre el ritme, canviar parts de la cançó... és clar que tampoc ens ha de fer por aprendre, però, cantem!

El de “Cantarelles i rutines”, amb 28 cançons, va dirigit a nens d’entre 0 i 4 anys.LLISTAT DE TEMES DEL DISC
01-Vinga mestra
    PARTITURA
02-Bon dia
    PARTITURA
03-La bata
    PARTITURA
04-Fem una rotllana
    PARTITURA
05-El capell gira
    PARTITURA
06-Els colors
    PARTITURA
07-Plum, plum
    PARTITURA
08-El tren
    PARTITURA
09-Sortim a jugar (per anar al pati)
    PARTITURA
10-Pastetes
    PARTITURA
11-Moixaines
    PARTITURA
12-Una mosca empipadora
    PARTITURA
13-Tinc un pipi
    PARTITURA
14-A recollir les joguines
    PARTITURA
15-Les mans sota l'aixeta
    PARTITURA
16-El pitet
    PARTITURA
17-Rum rum fa la panxa
    PARTITURA
18-La son soneta
    PARTITURA
19-Netejarem el cul
    PARTITURA
20-La senyora tarda
    PARTITURA
21-Ai quin mal
    PARTITURA
22-La corona (aniversari)
    PARTITURA
23-Llepa llepa (berenar)
    PARTITURA
24-La tombarella (psicomotricitat)
    PARTITURA
25-Xip xap xop
    PARTITURA
26-La primavera
    PARTITURA
27-La bata 2
    PARTITURA
28-Adéu i fins demà
    PARTITURA


ALTRES DISCS


Deixa un comentari!
NOM I COGNOMS
CORREU ELECTRÒNIC
COM M'HAS CONEGUT?
COMENTARI
 
 
 
* Al enviar el missatge esteu acceptant la
política de privacitat i protecció de dades
de Jaume Barri
.
Separador
P�GINES: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Comentari Cèlia Vila [10/10/2017]
Hola, sóc alumne d'Educació Primària i m'agradaria tenir les partitures ja que estic cursant la menció de música i treballaré les rutines i pensaré activitats per poder dur a terme. Moltíssimes gràcies!
Comentari Carla [19/02/2017]
Hola!! Sóc alumne d'educació infantil i estem fent un treball sobre habits, i les teves cançons son ideals. Ens podries passar la partitura de la bata, el tren i fem una rotllana? Moltes gràcies!
Comentari [19/02/2017]
Comentari Marina [08/05/2016]
Hola Jaume, sòc estudiant d'educació infantil i estem fent un treball de rutines i les teves cançons serien ideals! com podriem aconseguir les partitures? Moltes gràcies!
Comentari marta subirana [29/01/2015]
Hola Jaume ! Cançons maques i dolcetes! Com podria aconseguir la partitura de Les mans sota l'aixeta ? Moltes gràcies ! el meu mail és martasubir@hotmail.com
Comentari ALÍCIA LLORCA [12/11/2014]
HOLA JAUME, EM DIC ALÍCIA I SÓC MESTRA D'EDUCACIÓ INFANTIL EN EL PAÍS VALENCIÀ.DIA RERE DIA TREBALLEM AMB LES CANÇONS DE CANTARELLES I RUTINES, ELS AGRADEN MOLT!SERIA POSSIBLE TENIR LES PARTITURES DE TOTES ? MOLTES GRÀCIES! EL MEU CORREU ÉS: a.llorca@ono.com
Comentari natalia [23/01/2014]
Hola!! som un grup d'estudiants d'educació infantil i ens agradaria tenir les partitures de les cançons! Moltes gràcies. El meu correu és: nataliabermudez28@gmail.com
Comentari Mercè [25/11/2013]
Hola Jaume,em dic Mercè i sóc una mestra d'educació infantil. Ja fa anys que poso aquest cd per treballar les rutines, m'agrada molt, és un bon suport. Aquest curs estic fent servir la cançó de son soneta pel projecte de la classe. Seria possible tenir la partitura? la meva adreça de correu és mvalldeo@xtec.cat. Moltes gràcies!
PÀGINES: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
DISCOGRAFIA
(c) 2020 Jaume Barri | 62 912 24 08 - 93 812 45 47 | Última actualització: 25/11/2020 | contacte - demanar pressupost | avís legal | Design by: BitWorks Separador Facebook TwitterYouTube