Usuari BENVINGUT/A: [iniciar sessió] Separador Cistella CISTELLA: buida [0,00€] Veure carro
FINS AL CEL

FINS AL CEL
ANY: 2011

5.00€
COMPRAR

AGRAIMENTS I CRÈDITS

L'Anna Garcia, a banda de cantar i ser la mare de les meves tres filles, és aquella persona que escolta es meves idees, que és sincera en les crítiques, que m'empeny a continuar treballant, que m'anima, que s'alegra dels meus èxits, que escolta mil vegades la mateixa cançó a qualsevol hora del dia per copsar aquell petit canvi que hi he fet, que deixa de banda els seus maldecaps per escoltar els meus... és qui millor m'ha ensenyat a estimar. Gràcies Anna.

L'Erola, la Queralt i la Clara, m'han inspirat l'alegria i la confiança, són una font de sentiments i d'emocions. De cara al proper disc, prometo incloure una cançó dedicada a la Clara. Gràcies per aquest cor tan gran que teniu, us estimo fins al... i tornar!

(més agraïments en el llibret del CD)

Lletra, música i arranjaments*:
Jaume Barri
*Arranjament tema Avui sóc feliç:
Joan Vidal
Enregistrament i producció:
Jaume Barri i Francesc Busquets
Fotografia i disseny:
Anna Majço i Oriol Majó
Dibuixos:
Erola, Queralt, Arnau i Martina
Grup Coral de l'Escola Municipal de Música de Taradell l'ArpaINICI >> DISCOGRAFIA >> FINS AL CEL

FINS AL CELFinalment i després de deu anys sense fer un disc propi, Jaume Barri s’ha decidit a treure un nou recull de cançons titulat “Fins al cel”. Un total 15 nous temes amb lletres i estils ben diversos.

Com diu Jaume Barri, “Fins al cel és un treball cuinat a foc lent i sense presses”. Algunes cançons van ser escrites fa més de 10 anys i d’altres tot just tenen mesos de vida. Els temes tracten des d’un conte que explica el naixement dels estels, l’emoció d’un nen o nena que va sol a l’escola per primera vegada, els pensaments d’un infant que fa amistat amb un altre d’immigrant, els sentiments de gratitud d’un nen envers el seu metge, les promeses que un pare voldria fer al seu fill o els desitjos d’uns nens que s’imaginen que el món fos seu. La majoria de lletres són escrites des de la perspectiva de l’infant. Per això Barri troba una versemblança amb la teoria del pedagog italià Francesco Tonucci, i troba una altra formula per descriure el nou treball: “amb veu de nen”.

Al mateix temps, “Fins al cel” és una expressió que, com diu en Jaume Barri “a casa la fem servir molt just abans de tancar el llum i dormir per així quantificar l’estima que ens tenim amb les nostres filles.”

El disc ha comptat amb la participació de més d’una dotzena de músics que hi han posat el seu granet de sorra com son Xevi Vila (Xef), Sam Atencia, Quim Térmens, December Quintet, entre d'altres. I, és clar, els infants també hi han posat veu en un dels temes: 27 nens i nenes de l’Escola Municipal de Música de Taradell l’Arpa.LLISTAT DE TEMES DEL DISC
01-Fins al cel
    NO HI HA LA PARTITURA DISPONIBLE
02-Cap al CAP
    NO HI HA LA PARTITURA DISPONIBLE
03-Sant Jordi, vigila!
    NO HI HA LA PARTITURA DISPONIBLE
04-Ens fem grans
    NO HI HA LA PARTITURA DISPONIBLE
05-Si aquest món fos meu
    NO HI HA LA PARTITURA DISPONIBLE
06-El meu univers
    NO HI HA LA PARTITURA DISPONIBLE
07-Avui vaig sol/a a escola
    NO HI HA LA PARTITURA DISPONIBLE
08-A l'altra banda del mar
    NO HI HA LA PARTITURA DISPONIBLE
09-Queralt
    NO HI HA LA PARTITURA DISPONIBLE
10-La dansa del calamar
    NO HI HA LA PARTITURA DISPONIBLE
11-Avui sóc feliç
    NO HI HA LA PARTITURA DISPONIBLE
12-Avui sóc aquí
    NO HI HA LA PARTITURA DISPONIBLE
13-El dofí
    NO HI HA LA PARTITURA DISPONIBLE
14-Tinc un amic
    NO HI HA LA PARTITURA DISPONIBLE
15-Per a tu
    NO HI HA LA PARTITURA DISPONIBLE


ALTRES DISCS


Deixa un comentari!
NOM I COGNOMS
CORREU ELECTRÒNIC
COM M'HAS CONEGUT?
COMENTARI
 
 
 
* Al enviar el missatge esteu acceptant la
política de privacitat i protecció de dades
de Jaume Barri
.
Separador
P�GINES: 1 | 2 |

Comentari Rubén Villar [05/05/2014]
Bon dia Jaume: em dic Rubén i et vaig descobrir fa uns quants anyets quan cada any venies a fer la cloenda dels casals d'estiu de Cerdanyola (jo era un dels monitors durant quatre anys). Ara soc professor de l'ESO i la meva parella és professora d'un cicle formatiu d'educació infantil. Evidentment li he parlat de les teves cançons però no sé si es pot aconseguir un video directe de les teves actuacions amb els nens per que pugui ensenyar com animar i interactuar amb un grup de nens. Moltes gràcies... un ex monitor que ja pentina canes.
Comentari Núria Fauquer [27/05/2013]
hola, em dic Núria i sóc mestra de música de parvulari i volem cantar la cançó EL DOFÍ. NO hi ha manera de trobar-ne la partitura ni la base instrumental. Com ho puc aconseguir. M'ho podries enviar?
Comentari Marta [16/11/2012]
Bon dia: em dic Marta i sóc mestra de música de nens petits. Tan a ells com als meus tres fills els hi encanta les teves cançons, les dels cd's Ning Nong i Cantarelles i rutines. Ara estava interessada en la cançó de Nadal dels Tres reis (Ja venen, ja arriben els reis,...). La tens publicada en algun CD? Com el podria aconseguir? I una altra consulta, aquest CD nou Fins al cel, per a quines edats es? Moltes gràcies i molta salut!!
Comentari Anna [27/10/2012]
El cançoner + CD Ning nong li encanta a l'Helena, la nostra filla i a nosaltres també! A més s'ha convertit en el regal estrella pels fills dels nostres amics!! Tot un encert! Gràcies
Comentari AEIG Pinya de Rosa (Blanes) [31/07/2012]
Jaume! Moltes gràcies per compartir aquests somriures i instants de la teva magnífica feina amb tots/es nosaltres! Estem molt contents! T'esperem aviat!
Comentari Sira Puig Vall [16/06/2012]
"Si aquest món fos meu" s'ha convertit en l'himne dels alumnes de tercer de primària de l'escola Casals-Gràcia de Manlleu. Cantant aquesta cançó aconseguim estar tots contents i units. Gràcies Jaume per aquesta cançó tant meravellosa!
Comentari Laia & Carol [01/12/2011]
hola, ja fa uns mesos que el tenim, i ens encanta aixecar-nos per anar al cole, cantant les cançons, la del Sant Jordi és la passió de la Laia, Felicitats Jaume, ja hem fet altre comanda d´altre cd, que no deixarem de cantar i ballar. gràcies
Comentari Dunna [01/02/2011]
Hola. em va agrada molt i el papa u va fer sonar molt be
PÀGINES: 1 | 2 |
DISCOGRAFIA
(c) 2020 Jaume Barri | 62 912 24 08 - 93 812 45 47 | Última actualització: 25/11/2020 | contacte - demanar pressupost | avís legal | Design by: BitWorks Separador Facebook TwitterYouTube