Usuari BENVINGUT/A: [iniciar sessió] Separador Cistella CISTELLA: buida [0,00€] Veure carro
Espectacles
INICI >> ESPECTACLES

ESPECTACLESFa molts anys que volto per pobles i ciutats amb els meus espectacles. Crec que puc afirmar, sense equivocar-me, que els han vist centenars de milers de nens i nenes! Però el que més m'agrada és poder continuar voltant per veure les seves cares d'alegria i felicitat mentre ballen, canten o escolten amb molta antenció un conte.

Aquí teniu els espectacles que actualment tinc disponibles. Tots i cadascun d'ells estan pensats perquè tothom, des del més petit al més gran, s'ho passi molt bé!

ESPECTACLES DISPONIBLES


ANIMACIÓ PER A LA MAINADA... I MÉS GRANDETS
ANIMACIÓ PER A LA MAINADA... I MÉS GRANDETS


Es tracta d’un espectacle d’animació participatiu en el qual, mitjançant tot tipus d’estils musicals, es convida al públic a ballar en diferents formats tot potenciant les relacions entre les persones.

>> Veure la fitxa tècnica
BEKÚ: LA VOLTA AL MÓN JUGANT
BEKÚ: LA VOLTA AL MÓN JUGANT


Es tracta d’un espectacle molt participatiu en el qual s’hi combinen el conte, el joc, les cançons i el ball. En Beku és un nen de l’Àfrica que es veu obligat a cercar un remei per a la gent del seu poble que misteriosament ha deixat de jugar. Aquesta cerca el durà a visitar tots els continents aprenent jocs, danses i cançons de cada un d’ells.

>> Veure la fitxa tècnica
MOIXAINES: ANIMACIÓ PER ALS MÉS MENUTS
MOIXAINES: ANIMACIÓ PER ALS MÉS MENUTS


Es tracta d’un espectacle d’animació participatiu adreçat a famílies amb fills d’entre 0 i 3 anys. Contempla una primera part de cançons populars conegudes pels nens i alguna de nova amb el reforç de diferents elements visuals. La segona part es dedica a ballar danses adaptades a l’edat dels nens juntament amb els seus pares. Molt indicat per a escoles bressol i actes festius que vulguin un espectacle adient per a nens d’aquestes edats.

>> Veure la fitxa tècnica
VET AQUÍ UN GAT
VET AQUÍ UN GAT


Es tracta d’un espectacle de contes de collita pròpia adreçat a nens a partir de 3 anys. Conté molts elements visuals i moments participatius del públic, així com vàries cançons. Els contes són: L’indi Joan, l’home del sac, el país de l’1, el papus dormilega, la senyora tarda i en Bric (el geni del tetrabric).

>> Veure la fitxa tècnica
ÚLTIMS

COMENTARIS
Comentari Laura Ferrer Payà
ANIMACIÓ PER A LA MAINADA... [07/02/2019]
Hola!!, on et podem veure actuar?? Vam estar al centre cívic de torre llobeta i ens ho van passar genial
Comentari ROSA CABRERA
ANIMACIÓ PER A LA MAINADA... [08/08/2018]
Hola! Sóc la mare del Joan i la Júlia i com sempre esperem que vinguis a la Festa Major de la Rovira-Roja perquè ens ho passem genial. Moltes gràcies per fer-nos passar aquests moments tant divertits!!!
Comentari isabel
MOIXAINES: ANIMACIÓ PER A... [01/03/2018]
hola! quan em costaria que vinguéssis a fer-nos l'espectacle a Seva per una festa d'aniversari? som 30 persones. Gràcies
Comentari Natalia Monras
MOIXAINES: ANIMACIÓ PER A... [15/02/2018]
Hola, sóc de l'AMPA de l'escola bressol de Sant Llorenç savall. Busquem animació per a la festa de final de curs (27 de juliol). Quin és el pressupost? Gràcies
Comentari Roser Lopez
MOIXAINES: ANIMACIÓ PER A... [14/02/2018]
Hola! Som de l'AMPA de l'escola bressol de Premià de Dalt. M'agradaria saber el pressupost x un bolo de Moixaines i si tindries lliure el 22 de juny per a la festa final de curs. Sóc la germana de la Tresca. Gràcies!
Espectacles
(c) 2019 Jaume Barri | 62 912 24 08 - 93 812 45 47 | Última actualització: 25/03/2019 | contacte - demanar pressupost | avís legal | Design by: BitWorks Separador Facebook TwitterYouTube