Usuari BENVINGUT/A: [iniciar sessió] Separador Cistella CISTELLA: buida [0,00€] Veure carro
Espectacles
INICI >> ESPECTACLES

ESPECTACLESFa molts anys que volto per pobles i ciutats amb els meus espectacles. Crec que puc afirmar, sense equivocar-me, que els han vist centenars de milers de nens i nenes! Però el que més m'agrada és poder continuar voltant per veure les seves cares d'alegria i felicitat mentre ballen, canten o escolten amb molta antenció un conte.

Aquí teniu els espectacles que actualment tinc disponibles. Tots i cadascun d'ells estan pensats perquè tothom, des del més petit al més gran, s'ho passi molt bé!

ESPECTACLES DISPONIBLES
ANIMACIÓ PER A LA MAINADA... I MÉS GRANDETS
ANIMACIÓ PER A LA MAINADA... I MÉS GRANDETS


Es tracta d’un espectacle d’animació participatiu en el qual, mitjançant tot tipus d’estils musicals, es convida al públic a ballar en diferents formats tot potenciant les relacions entre les persones.

>> Veure la fitxa tècnica
BEKÚ: LA VOLTA AL MÓN JUGANT
BEKÚ: LA VOLTA AL MÓN JUGANT


Es tracta d’un espectacle molt participatiu en el qual s’hi combinen el conte, el joc, les cançons i el ball. En Beku és un nen de l’Àfrica que es veu obligat a cercar un remei per a la gent del seu poble que misteriosament ha deixat de jugar. Aquesta cerca el durà a visitar tots els continents aprenent jocs, danses i cançons de cada un d’ells.

>> Veure la fitxa tècnica
MOIXAINES: ANIMACIÓ PER ALS MÉS MENUTS
MOIXAINES: ANIMACIÓ PER ALS MÉS MENUTS


Es tracta d’un espectacle d’animació participatiu adreçat a famílies amb fills d’entre 0 i 3 anys. Contempla una primera part de cançons populars conegudes pels nens i alguna de nova amb el reforç de diferents elements visuals. La segona part es dedica a ballar danses adaptades a l’edat dels nens juntament amb els seus pares. Molt indicat per a escoles bressol i actes festius que vulguin un espectacle adient per a nens d’aquestes edats.

>> Veure la fitxa tècnica
VET AQUÍ UN GAT
VET AQUÍ UN GAT


Es tracta d’un espectacle de contes de collita pròpia adreçat a nens a partir de 3 anys. Conté molts elements visuals i moments participatius del públic, així com vàries cançons. Els contes són: L’indi Joan, l’home del sac, el país de l’1, el papus dormilega, la senyora tarda i en Bric (el geni del tetrabric).

>> Veure la fitxa tècnica
ÚLTIMS

COMENTARIS
Comentari Marta
ANIMACIÓ PER A LA MAINADA... [16/01/2020]
Des de l'Associació de Famílies de l'Escola El Margalló de Vilanova i la Geltrú voldríem saber si tens disponibilitat per una animació infantil dissabte de Carnaval, i en cas que sí quin és el pressupost. Gràcies,
Comentari oscar fermandez pujals
ANIMACIÓ PER A LA MAINADA... [08/11/2019]
Molt bones. Ens vem conèixer en un espectacle teu al Cosmocaixa, sóc el Pennywise que et vaig acompanyar al moll per càrregar el cotxe i et vaig comprar el cd LLepolies. Als meus fills els hi encanta!! Ara acabo de comprar-lo perquè se'ns ha trencat de tant escoltar-lo! Una abraçada!
Comentari Carles Balsells
ANIMACIÓ PER A LA MAINADA... [22/09/2019]
Bona tarda, el proper dissabte fem una festa i ens cal un espectacle infantil de les 11 fins les 16 hrs. Tan aviat puguis em truques al 677 96 78 64. Moltes gràcies.
Comentari Anton Ayats
MOIXAINES: ANIMACIÓ PER A... [05/09/2019]
Hola Jaume, un plaer contactar amb tu. Formo part de l’AMPA escola bressol l’Avet de Sant Pere de Torelló i ens movem amb celeritat per preparar la festa de fi de curs i no haver ni de correr ni patir. Et vaig conèixer personalment en un espectacle a Spt i ara estant a l’Ampa m’agradaria saber aqeust espectacle que ofereixes a menusts de 0 a 3 quin preu té i com vas de dates ? Moltes gràcies
Comentari Marta Gras Basañez
ANIMACIÓ PER A LA MAINADA... [04/07/2019]
Bona Tarda. Soc la Marta del col•legi Lestonnac. Estem organitzant les activitats del curs vinent i ens agradaria saber el preu per l'animació de la mainada i més grandets. Seria pel dia 21 de novembre a la tarda (de 15 a 17h) Gràcies
Espectacles
(c) 2020 Jaume Barri | 62 912 24 08 - 93 812 45 47 | Última actualització: 25/11/2020 | contacte - demanar pressupost | avís legal | Design by: BitWorks Separador Facebook TwitterYouTube