DADES DE CONTACTE

Tona (Barcelona)

62 912 24 08 · 93 812 45 47

jaume@jaumebarri.com

contacte

QUÈ EM VOLS DIR?

Em prenc molt seriosament tots els comentaris i suggeriments que em vulguis fer. Així mateix, si em vols contractar, aquest també és el lloc correcte.

 

Si estàs interessat en una cançó a mida m’escrius o em truques i segur que ens entendrem.

 

Miraré de contestar-te en la major brevetat possible. Moltes gràcies per les teves aportacions per endavant!

  PROTECCIÓ DE DADES

   

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de JAUME MASQUÉ BARRI amb NIF 34743264Q i domicili social situat al C/ PEP VENTURA 68 – 08551, TONA, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, JAUME MASQUÉ BARRI informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

   

  L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

   

  JAUME MASQUÉ BARRI informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que JAUME MASQUÉ BARRI es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
  D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic jaume@jaumebarri.com.

   

  Així mateix i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

   

  L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: jaume@jaumebarri.com. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.